Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ....

Και αν τις βρεις να με ενημερώσεις....Όλους μας δηλαδή, γιατί μάλλον όλοι τις αναζητάμε.
Σε μια εποχή που τα ιδανικά λείπουν, η αγάπη προς την πατρίδα κινείται στη λεπτή γραμμή απο αγάπη να γίνει "εθνικισμός" και κανένας μας δεν γνωρίζει -όπως θα έπρεπε ή θα όφειλε- την Ιστορία της χώρας τούτης της μικρής μα μεγάλης, είναι δυσεύρετη και η αρετή και η τόλμη. Και ακόμη και αν κάποιος διαθέτει αυτά τα δύο χαρίσματα, μάλλον βλάκας θεωρείται...(όπως συμβαίνει εξάλλου με όλα τα χαρίσματα που προξενούν τη ζήλια αυτού που δεν τα κατέχει...).

Επειδή όμως μονάχος του δεν μπορεί να ανέβει ο ήλιος ας τις αναζητήσουμε ο καθένας με τον εαυτό του και όλοι μαζί παρέα. Και τότε κάτι μπορεί να αλλάξει...

1 σχόλιο:

  1. ναμαι και πάλι, τελικά δεν είχες πολλές τσάρκες μηδενικές!!! Είδες που ο κόσμος σαγαπάει και έρχεται μαζί σου βόλτες; Έτσι που λες και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας (πάντα αυτό παθαίνω!) πιστεύω ότι για όλα φταίει ο φόβος που μας έχει κατακλύσει από παντού καθώς επίσης και η εξουσία που έχει τυφλώσει αρκετούς.
    Αλλά αν μας ζητηθεί θα εμφανιστεί και η τόλμη και η αρετή και η ελευθερία. Είμαι ονειροπόλα και θέλω να πιστεύω οτι τα πράγματα καλυτερεύουν και ότι αν χρειαστεί κάποιος πραγματικά βοήθεια, σίγουρα θα βρεθεί ένας τουλάχιστον άνθρωπος να του τη δώσει. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή