Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΠΛΑ ΕΙΜΑΙ...


Συνεχίζω να 'ταξιδεύω' εκτός. Εκτός Δεκέμβρη, εκτός χρόνου, εκτός τόπου. Νιώθω πιο φωτεινά εκεί...Για όσο. 
Ανακαλύπτω, ερωτεύομαι άγνωστες λέξεις, νότες απο μακριά, φώτα που έχουν στηθεί με αφορμή μια...γιορτή. 
Μα... τα κλέβω ξέρεις! 
Δανείζομαι τη λάμψη και την κραυγαλέα χαρά τους και τα γυρνάω σαν προβολείς μέσα μου να φωτίσουν άλλα μονοπάτια, άλλες εικόνες.
Ουσιαστικά, ξεγελάω το φαίνεσθαι και σφιχταγκαλιάζω το είναι. Να μη κρυώνει με τόση υγρασία και ομίχλη. Χορεύω μαζί του μια σάμπα και του ψιθυρίζω υποσχέσεις. Μία την επαναλαμβάνω:"Δίπλα θα είμαι. Και ας απουσιάζω..."



*η φωτό απο μια Αριστοτέλους που έχει μεταμορφωθεί σε...λούνα παρκ...Ακόμη και ο  Λευτεράκης στη σάμπα το έχει ρίξει με τόση κοσμοσυρροή γύρω του...

20 σχόλια:

  1. Tα πιο ομορφα Χριστουγεννα ευχομαι να περασεις κοντα μ αυτους που αγαπας και οτι ποθησεις να'χεις.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .Χρονια πολλα γεμάτα υγεια και του Χριστου η γέννηση ας μας φέρει ευτυχια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καλύτερα μικρέ μου και σε σένα εύχομαι. Να έχεις πάντοτε αυτή τη θετική αύρα στην ψυχή σου ;)

      Διαγραφή
  2. Στη φωτό φαίνεται ενδιαφέρουσα η πλατεία. (Από κοντά δεν ξέρω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρούμενη είναι και απο κοντά. Απλά στα δικά μου μάτια είναι υπερβολικός ο στολισμός, κιτς, ενώ σε άλλων πάλι περισσεύει το "τι ωραία, τι καλά, μπράβο στο δήμαρχο μας!". Περι ορέξεως...

      Διαγραφή
  3. Ευτυχισμένη φαίνεσαι βολτούλα μου.
    Αυτό έχει σημασία!
    Καλή σου νύχτα και καλή βδομάδα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες ε?...χμμμ...Ας το πιστέψω λοιπόν...
      Καληνύχτα σου. Και χαμογέλα...;)

      Διαγραφή
  4. και εγω συνεχίζω να μαθαινω τραγουδια που δεν ηξερα, απο σενα και να σ ακολουθω στις βολτες νοερά, η φωτογραφια ειναι τελεια, μα τη παναγισ τη κοιταζα και νομιζα οτι ηταν gif ξέρεις απ αυτες που κινούνται για λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα...Μα τέτοιο κούνημα ο Λευτεράκης? Μπα, το τραγούδι θα φταίει και σε επηρρέασε...Λοιπόν, το θέλω παραγγελιά στην εκπομπή σου και αυτό, να ξέρεις...;))
      Φιλιά πολλά...

      Διαγραφή
  5. Η Αριστοτελους ειναι ο αγαπημενος μου δρομος. Εχω αναμνησεις εκει και τον νιωθω δικο μου δρομο, επειδη ειχαν οι γονεις μου για πολλα χρονια μαγαζι εκει :) Θα ηθελα τοσο πολυ να παω να τη δω γεματη παιχνιδια και σπιτακια μαγικα!! Ελπιζω να τα καταφερω!!

    Το "ειναι" και τα ματια σου . Ξερεις τι ζημια κανει η πολυ υγρασια σε ευαισθητα σωθικα :) Να περνας καλα και χουχουλιαρικα σαλονικια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας καλή μου. Και στην πάνω πλευρά της Αριστοτέλους και στην πλατεία να πας. Νομίζω θα σου αρέσει και ιδιαίτερα στη μικρή σου.

      *η υγρασία...Πράγματι, τσακίζει...

      Διαγραφή
  6. Τα τελευταία πέντε χρόνια περνώ γιορτές σε έναν τόπο που τίποτα δεν θυμίζει γιορτές. Εγκαταλελειμμένο το νησί από τους πάντες,από ήχους μόνο του αέρα και της θάλασσας και τα φώτα του φεγγαριού και το ήλιου. Είναι όμορφα με έναν διαφορετικό τρόπο, μάλλον το είναι επικρατεί θέλοντας και μη :-)

    Καλά να περνάς βολτίτσα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός ο διαφορετικός τρόπος δίνει ανάσα στο είναι και ξεφορτώνεται την επιφάνεια. Αυτό το κάτι, η μια κάποια υποψία της αναγεννημένης ζωής...
      *έλειψες, ει...μη χάνεσαι...;)

      Διαγραφή
  7. μια χαρά σε βρίσκω βολτίτσα, συνέχισε να αγκαλιάζεις όσα σου δίνουν χαρά και διώξε τα υπόλοιπα :) καλές γιορτές ναχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις πόσο το παλεύω...? Ασταμάτητα...
      Να περνάς έμορφα καλέ μου...

      Διαγραφή
  8. δόλια αριστοτέλους
    τσίρκο έγινε!

    *αιώνια γκρινιάρα*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς, μάλλον και εγώ γκρινιάζω, γιατί την ίδια αίσθηση έχω...Τσίρκο...

      Διαγραφή