Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ...

Η εβδομάδα μπροστά προβλέπεται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα...Ρευστή και ταραγμένη...Και να όμως που ακούς δύο πενιές, κάποια τραγούδια απο πολύ μακριά, και ξαναθυμάσαι μέσα σου ορισμένους απο τους λόγους που αγαπάς αυτή τη χώρα.
Αρκούν λίγες στιγμές, με εξαίσιες ερμηνεύτριες όπως η Μάρθα Φριντζήλα, η Γιασμίν Λεβί απο το Ισραήλ και η Μεχτάπ Ντεμίρ απο την Τουρκία και όλος ο πλανήτης γίνεται ένα με σημείο αναφοράς τη Ρόζα Εσκενάζυ και το ρεμπέτικο τραγούδι.
Αρκούν λίγες στιγμές να φύγεις μακριά. Να σκεφτείς ότι η δύναμη του χθες που ταξιδεύει μέχρι το σήμερα, κάπου εδώ στο τώρα ξαναπλάθεται για να συνεχίσει το ταξίδι στο αύριο...
Έλα πάμε...Στο Stage (17 του μήνα) στις 10 το βράδυ. Θα σε βρω εκεί...

8 σχόλια:

  1. Μα ένα παράξενο πράγμα τον τελευταίο καιρό! Καμιά μέρα δε μοιάζει με την άλλη, πόσο μάλλον βδομάδα με βδομάδα! Αναμφισβήτητα τούτη είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της κρίσης... μας κάνει να μην μπορούμε να δούμε ούτε να θυμηθούμε τι γίνεται...

    http://youtu.be/2oi_iMuddJY

    Αγαπάω Φριντζήλα και την έχω ακούσει! Να πας το δίχως άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Seirios
    Και όμως Σείριε μου. Θυμόμαστε πολύ καλά και το χθες και το προχθές. Γι'αυτό επιμένουμε να ζούμε. Εξαιτείας της μνήμης...;)
    *λατρεμένη Φριντζήλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ασωτος γιος
    ...και ασήκωτα...!! Γι'αυτό σου λέω...Πάμε να κάψουμε την πίκρα...;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Tommy
    χμμ...πόσο σε καταλαβαίνω όμως...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Yasmin Levy την ειχα ακουσει πρωτη φορα στην "γητευτρια", μια μπλογκοφιλη με εξαιρετικες μουσικες επιλογες! Ερμηνευε καποια σεφαραδιτικα τραγουδια και μαγευτικα. Μετα ειχα βρει κι αυτο por que που τραγουδαει με την Βιταλη και εγινε κατευθειαν ενα απο τα πολυαγαπημενα μου κομματια!
    Μου ελειψε το ρεμπετικο. Αχ οι αφραγκιες μας εχουν κλεισει μεσα :)

    Καλα να περασεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Dee Dee
    Είναι εξαιρετική πράγματι...
    *κοίτα, ένα μπουζούκι χρειάζεται. Μετά μαζεύεστε σπίτι και στήνετε εκεί γιορτή, ε?? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή