Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

Κάπου διάβασα ότι ο Αύγουστος είναι ο μήνας με τις πιο περίεργες ή “εκρηκτικές” ειδήσεις του χρόνου, γιατί συμβαίνουν πολλές ηλιακές- αστρικές καταιγίδες. Λοιπόν, αν βάλεις σε σειρά τα… παράξενα που διάβασα μόλις σε μια μέρα, θα αρχίσω να το πιστεύω….

Στην Καρδίτσα, εμπορική αμαξοστοιχία παρέσυρε δύο πρόβατα και το ένα από αυτά εκτινάχθηκε και χτύπησε τον 65χρονο βοσκό στο πόδι, με αποτέλεσμα να τον τραυματιστεί! Αυτό με έκανε να γελάω ώρα ομολογώ…Φαντάσου τη σκηνή!!

Στην Αθήνα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου για εξύβριση και απειλή ζωής κατ’εξακολούθηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διότι ο τύπος έπαιζε ηλεκτρονικά τάβλι, έχασε και απειλούσε μετά θεούς και δαίμονες!!! Τι το’θελε αφού δεν ξέρει να χάνει??

Στο Παρίσι, πτήση Παρίσι- Δουβλίνο, επιβάτης ο γνωστός ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρτιέ ο οποίος λίγο πριν την απογείωση ήθελε να πάει στην τουαλέτα, και καθότι τα είχε «τσούξει» αρκετά φώναζε "θέλω να ουρήσω, θέλω να ουρήσω." Καθότι επίσης δεν μπορούσε να περιμένει 15 λεπτά μέχρι να απογειωθεί το αεροπλάνο, τα έκανε στο…διάδρομο…Απλούστατο έτσι?

Στη Ρωσία, μια γυναίκα περίμενε τον άντρα της να θυμηθεί τα γενέθλεια της. Εντάξει, φυσιολογικό. Όμως ο άμοιρος ξύπνησε, πήγε στη δουλειά χωρίς να ευχηθεί ή να πει κάτι και όταν επέστρεψε σπίτι του με άδεια τα χέρια και παρότι εκείνη του ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δυο, αυτή τα πήρε ανάποδα που αυτός δεν εννοούσε να θυμηθεί, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον τραυμάτισε στην καρδιά!! Πάει άδοξα στα θυμαράκια ο τύπος…

Κάτι δεν πάει καλά στο σύμπαν??? Λέω εγώ τώρα…

19 σχόλια:

  1. νιωθω οτι ζω τον πιο αποσυντονισμενο αυγουστο.. και δε ξερω αν οφειλεται σ εμενα, στον περιγυρο ή και στα δυο μαζι :):):)

    μ εκανες και γελασα

    *για το λιμανι της φωτογραφιας, κι εγω αναρωτηθηκα και περιμενα να δω την απαντηση σου στο προηγουμενο ποστ, αλλα κοιτωντας πιο προσεκτικα μπορω να πω πως ναιιι ειναι η Μυκονος χχχχχ

    (υπεροχη φωτογραφια)

    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @❤
    Συνδυασμός είναι φεγγάρι μου...Αποσυντονισμένος δεν θα πει τίποτα!! ;))
    *μάλλον Μύκονος ναι, αλλά έχω χρόνια να πάω, δεν θυμάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει ίσως γίνω γραφική ως amelie της αηδίας αλλά το ποστ μου θυμίζει πολύ την φάση στην ταινία που λέει για τις ατυχίες της ημέρας σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Γι'αυτό και μ'αρέσει πολύ.Like που λένε σε ολόκληρο το ποστ. Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και στις Βρυξέλλες αυτός ο Αύγουστος κουφός είναι. Μοιάζει με Νοέμβρη, συμπεριφέρεται πού και πού ως Μάρτης, θυμίζει έντονα Μάη και επιμένει στον Γενάρη.
    Άντε βγάλε άκρη, δλδ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λες; Δεν το εχω ξανακουσει αυτο.
    Γιατι ομως;
    Οι ηλιακες-αστρικες καταιγιδες μας φταινε;;

    Τι να πεις;
    Το χειροτερο ειναι οτι σοκαρομαι πολυ δυσκολα απο μια ειδηση πια...πολυ κακο αυτο!

    Την καλησπερα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αυγουστος ειναι γενικα εκρηκτικος μηνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Amelie
    Θα μπορούσε, δεν έχεις άδικο. Την ίδια περίπου χρονική στιγμή, σε διάφορα σημεία του πλανήτη γίνεται το έλα να δεις...;)))

    @Theorema
    Μάλλον ψάχνει την ταυτότητα του ακόμη, σαν ανήλικο παιδί...;)
    Καλώς πέρασες απο τα ξένα, εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Dee Dee
    Όταν ζούμε σε ένα χάος δεν ξέρω τι πρωτο-φταίει...Όλα μαζί και τίποτα.

    @ασωτος γιος
    Σαν τον χειμώνα που πέρασε και μάλλον σαν αυτόν που θα'ρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίγουρα ο Αύγουστος δεν θυμίζει πια μήνα διακοπών...
    Έξυπνη ανάρτηση και σημαδιακή γιατί ακολουθεί Σεπτέμβρης...εκεί θα χρειαστούμε τον αυτοσαρκασμό και εκεί σε θέλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Άιναφετς
    Δε πτοούμαστε...Κάτι θα κάνουμε να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα...Και όσο πιο πολλοί μαζί τόσο καλύτερα, ε?? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα πράγματα είναι απλά. Όταν όλα πάνε ανάποδα, γύρνα κατακόρυφο και κοίτα τα σωστά...Ε???? (ποιος μιλάει τώρα ε?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @moutro
    Χμμμ...Δεν είναι κακή ιδέα...;)
    Καλώς επέστρεψες λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο αλλοπρόσαλλος μήνας ξεκίνησε ως εξής. πάω για φαϊ και ο σερβιτόρος τοποθετεί στο μπουφέ ένα πυρέξ με μια πίτα, ευτυχώς έφυγε αμέσως, ευτυχώς δεν είχε άλλους εκεί γύρω, ευτυχώς είχα κοντοσταθεί ένα βήμα πριν στις σαλάτες: το πυρέξ έσκασε σε χίλια κομμάτια με φοβερό κρότο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Coco
    Καλά είπαμε είναι εκρηκτικός ο Αύγουστος, αλλά και αυτό!! Εγώ το λέω, κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα έτοιμο να 'σκάσει' (κυριολεκτικά ορισμένες φορές, όπως το πυρέξ...) χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μισό να τριπλοτσεκάρω τι γενέθλια έχω τις επόμενες μέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Μανος
    χαχαχα...Φοβάσαι τις "εκρήξεις" αν τα ξεχάσεις?? ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι να μην φοβάσαι μετά από τέτοιες ειδήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και στραφός είναι ο γυαλός και στραβά αρμενίζουμε..Νομίζω πως οι εκρήξεις έρχονται και δεν θα είναι μήνας Αυγούστος αυτός που θα τις φέρει..Επέστρεψα από τις διακοπές μου και δεν προλαβαίνω να πληρώνω λογαριασμούς!!Με περίμεναν εκεί καρτερικά..Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @jo.
    Μια πρόγευση είναι ο Αύγουστος jo μου. Ο Σεπτέμβρης είναι πάντα πολύ πιο...ενδιαφέρον (ειδικά φέτος να δεις...). Είδες πάντως τι πιστοί που είναι οι λογαριασμοί? Δεν φύγανε επειδή έλειπες. Εκεί, καρτερούσαν....;)))
    Καλώς γύρισες. Όλα θα κυλήσουν έτσι ή αλλιώς.
    Φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή