Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

OVERDOSE ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ....

(στη φωτό η Άννα Κοκκίνου ως...Πουπέ)
Ψυχρούλα φθινοπωρινή στο μεγαλείο της....Απο εκδηλώσεις άλλο τίποτα. Έχω να σε πάω στα καλύτερα...Ας αφήσουμε στην άκρη την ΑΡΠΑΧΤΑΡΑ των Placebo στη Θεσσαλονίκη (γιατί στην Αθήνα τα παλληκάρια- λέμε τώρα- είχαν όρεξη απ'οτι έμαθα...), ας αφήσουμε και τη ΔΕΘ που έχει μπλοκάρει για άλλη μια φορά το κέντρο της πόλης, λόγω κόσμου και επίσκεψης των πολιτικάντηδων (που πήγε αλήθεια ο κόσμος που θα διαδήλωνε μεγαλειωδώς?? Κοντή μνήμη??) και ας πάμε σε καλύτερα...
Το θέμα είναι ότι είναι ΠΟΛΛΑ μαζί και άντε τώρα να διαλέξεις...
*Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω με τίποτα να χάσω το "Λα πουπέ" με το ξωτικό Άννα Κοκκίνου που κάνει πρεμιέρα αύριο στο θέατρο Καλαμαριάς. Ναι μονόλογος, αλλά μην φοβάσαι. Απο τις πιο δυνατές παραστάσεις είναι οι μονόλογοι, ειδικά όταν έχεις ηθοποιούς σαν την Κοκκίνου. Μια γυναίκα που δεν μεγάλωσε. Αγαπά τις κούκλες....Αλλά δεν είναι παιδί...
*Αύριο εγκαινιάζεται και έκθεση με έργα αρχιτεκτονικής του Μόραλη στην Κάζα Μπιάνκα. Αγαπημένος δημιουργός... Πάμε και εκεί.
*Την Πέμπτη τώρα...Δυσκολεύει το πράγμα. Απο τη μια έχει αφιέρωμα στο Νικολόπουλο με Πασχάλη Τερζή, Μανώλη Λιδάκη, Μελίνα Ασλανίδου στο κλειστό του ΠΑΟΚ, απο την άλλη ανοίγει η "Πριγκηπέσσα" και είναι και η 8η συνάντηση τζαζ στο Μύλο...Εδώ θα χρειαζόταν τώρα ο διακτινισμός! Πότε θα γίνει??? Α, ξεκινά και ένα τετραήμερο αφιέρωμα στο Χίτσκοκ στο Ολύμπιον...Δεν είναι κακό...
*Παρασκευή έχεις απο τη μια το Reworks στη Βίλκα, απο την άλλη πρεμιέρα του έργου "Το τάβλι" σε σκηνοθεσια του αγαπημένου Άρη Ρέτσου (τον ξέρεις... Στην "Αστροφεγγιά" ήταν ο φυματικός Πασπάτης και στους "Απέναντι" ο τύπος που παρακολουθούσε με το κυάλι. Ταλεντάρα! Ασυμβίβαστος...). Στο θέατρο 'Έξω απο τα τείχη" θα είναι η παράσταση. Οπωσδήποτε και εδώ...
*Όσο για το Σάββατο έχουμε Prodigy βέβαια στο ΠΑΟΚ και εγκαίνια έκθεσης Τέτση στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας ...
Αλλά Σάββατο εγώ θα είμαι εκτός...Και σε περιμένω...Για τη Δράμα μιλάω φυσικά και το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους. Έλα. Θα ανταμώσουμε με φιλαράκια αγαπημένα, στο μαγειρίό της Φανούλας και του κυρ Χρήστου, σε προβολές ταινιών, στο Μύλο και το Ύδραμα για ποτά και καφέδες. Και τριγύρω μας η υγρασία της πόλης...
Μην αργείς...
*Όποιος απο τα Νότια έχει δει κάποια απο τις παραστάσεις (Πουπέ- Τάβλι), ας με πει πώς του φάνηκε....:)

10 σχόλια:

  1. Θαυμαζω το μερακι σου :)

    Ευχομαι να τα απολαυσεις ολα!!

    Εμενα μου χτυπησες δυνατο καμπανακι με Ασλανιδου και Νικολοπουλο..... αλλα δεν γινεται... αυτες τις μερες ουτε για καφε δεν μπορω να παω :)

    Καλο απογευματακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήθελα να 'ξερα που θα πρωτοπάς ; :):) Ζηλεύω πολύ μου αρέσουν πολλά αλλά... λόγω οικονομικής κρίσης περικοπές είπαμεεεε.
    Όσο για τον κόσμο ασε να πάει μη πω τίποτα τώρα και δε κάνει, σουυυς βρε που ελεγε και η Λωξάντρα.
    Εχουμε ενα κοινο σημειο τον κ α φ ε ε ε με μπόλικο καπνό ,να κάνει και συνεφάκια χαχαχα
    Καλή διασκέδαση σε όλα οσα μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Dee Dee
    Η πολιτιστική ενημέρωσις ειδικότης μου! Μη στεναχωριέσαι καλό μου, θα έρθουν εν καιρώ και άλλα αξιόλογα να απολαύσεις!! :)

    @vasiliki
    Μακάρι να μπορούσα να πάω σε όλα...Εννοείται ότι δεν γίνεται. Είπαμε, λείπει ο διακτινισμός και τα...λεφτά! Και όσο για την αδράνεια του κόσμου ο,τι και να πεις λίγο δεν είναι? Μια απο τα ίδια...Που θα πάει...Κάπου εκεί θα είναι ο πάτος, δεν μπορεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφη η Φθινοπωρινή σου εικόνα ξωτικό μου, αλλά δυστυχώς ο καιρός έχει άλλη γνώμη! Και πάλι ζέστη, και ειδικά κατά την διάρκεια της ημέρας, που δεν σε βοηθάει και ιδιαίτερα από άποψη ενέργειας!!!! Λίγη δροσιά βρε παιδιά....ας μείνει, έτσι ηλιόλουστος όπως είναι, αλλά ας κατέβει πια καμιά 5-6 βαθμούς, να μπούμε λίγο και στο κλίμα της εποχής!
    Ελκυστικές όλες οι εκδηλώσεις που αναφέρεις μικρή μου....αλλά εγώ προσωπικά θα διάλεγα Νικολόπουλο, Τερζή, Λιδάκη, Ασλανίδου! Έτσι να να "χαλάσουν" λίγο, με την καλή έννοια όπως συνηθίζουμε να λέμε.
    Αλήθεια, μήπως έμαθες τίποτα και για Ιωαννίδη Αλκίνοο, που λέγαμε; Θα εμφανιστεί τελικά Σαλόνικα;
    Και για το τέλος...θελω να σου πω, πως σε ζηλεύω...και ξέρεις γιατί!!!!! Μιλάω για την Δράμα..και το αγαπημένο μου Υδραμα, με τις όμορφες πάπιες του και τις γαλήνιες στιγμές του! Άτιμες εκλογές!!! Ποτέ μου δεν σας χώνεψα, και τώρα έχω και έναν παραπάνω λόγο!!! κλαψ!!!!
    Να περάσεις ομορφα ξωτικούλη μου....να είναι καλές οι ταινίες που θα παρακολουθήσεις, αλλά ακόμα καλύτερες να είναι οι στιγμές σου με τα παιδιά, και τα τραπεζώματα στην Φανούλα!
    Να μου προσέχεις! Φιλιά πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η κουκλα μου εκανε εντυπωση κι εμενα οταν το διαβασα στο city..ελπιζω να μη με διαψευσει.. γιατι τελευταια εχω κοψει πολλα με βασικο λογο το οτι αυτο που μου προσφερεται ειναι χαμηλοτερου επιπεδου του τι περιμενω και του τι πληρωνω ;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από επιλογές άλλο τίποτα.Να χάμε και τα λεφτά τι καλά που θα ήταν.Πάλι γκρινιάζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @nancy
    Τα πρωινά πάντως μάπετ έχει μια δροσούλα χάρμα!!
    Ο Αλκίνοος καλό μου εμφανίστηκε αρχές Σεπτέμβρη! Το χειμώνα τώρα πάλι, αν κάνει κάτι.
    Όσο για τη Δράμα, θα σας κρατάω ενήμερους, μην μου ανησυχείς. Φχαριστώ ;)

    @❤
    Έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές. Τώρα, αν δεν δεις και κάτι με τα ματάκια σου, ό,τι και να λένε σχετικό είναι. Και συμφωνώ απολύτως ότι όταν πληρώνεις και περιμένεις κάτι καλό και σου βγαίνει πατάτα, αρχίζεις και γίνεσαι πολύ επιλεκτικός. Εδώ όμως έχουμε την Κοκκίνου. Ξωτικό υπέροχο. Ίσως λίγο διαφορετικό το θέατρο της, αλλά ΗΘΟΠΟΙΟΣ σίγουρα. Δοκίμασε το...

    @συνvεφάκι
    Δεν είναι ακριβώς γκρίνια. Είναι μια αλήθεια. Ωστόσο, όλα βολεύονται κάπως. Ίσως να αλλειλοδανειζόμαστε οι φίλοι μεταξύ μας! Μια κερνάς εσύ, μια εγώ, μια μισά μισά...Κάτι γίνεται έτσι!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρα πολύ ενδιαφέροντα όλα.. Δυστυχώς είχα χάσει την Αννα Κοκκίνου, δεν πρόλαβα να τη δω.. μα θα πρέπει να είναι πολύ καλή παράσταση από όσα έχω ακούσει.. Να μας πεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πω πω πω τι overdose κουλτούρας είναι αυτό παιδάκι μου? Δηλαδή έτσι θα βγει ο χειμώνας? Αφού στο έχω ξαναπεί ( ή όχι?).
    ΜΠΑΟΚ τα μυαλά μου πονάνε... ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @roadartist
    Θα πάω λοιπόν και θα σας πω... ;)

    @moutro
    Γιατί??? Άσχημη είναι η κουλτούρα? Έχεις δοκιμάσει και δε σε άρεσε?? Και δε μου λες βρε Νότιο μούτρο, τι σχέση έχεις με τον ΠΑΟΚ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή