Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΖΟΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ..

Να γιατί σου λέω χρειάζονται χαμόγελα επειγόντως...Με όλα αυτά που ανακοινώθηκαν κάτι πρέπει να βρεθεί να μας κρατήσει. Με τόση τρομοκρατία γύρω μας. Ανελέητη, καθημερινή. Χρεωκοπία? Αφού λεφτά υπήρχαν...Αυτό δεν είχε δηλώσει ο Παπανδρέου τον Οκτώβρη? Αυτό δεν πίστεψε ο κόσμος? Τώρα τι έγινε?
"Το παιχνίδι είναι στημένο και απο πριν ξεπουλημένο". Πόσο σοφά λόγια και δυστυχώς τα ζούμε στο πετσί μας!! Ο Μπίλυ Παπ. όμως εκτός απο αυτό το τραγούδι, μου είπε προχθές και κάτι πολύ σωστό: "Χρειάζεται να πάρουμε τα πάνω μας με χαμόγελο, με όρεξη και να αντιδράσουμε. Όχι μοιρολατρικά. Ο Έλληνας ευτυχώς ποτέ δεν ήταν μοιρολάτρης...".
Ψυχραιμία χρειάζεται...Με πανικό δεν βγαίνει τίποτα. Νέος μήνας μπήκε, προς καλοκαιράκι τραβάμε, με ζορισμένη, πολύ ζορισμένη τσέπη, αλλά ας κρατήσουμε την καρδιά μας ανοιχτή. Αυτήν δεν θα την πάρουνε...Και μη με πεις ρομαντική. Το χαμόγελο και το πείσμα θεωρώ ότι είναι ουσιώδης άμυνα απέναντι στη χυδαιότητα...Απλά έτσι.
Υ.Γ. Πολιτιστικό
Για να ξεσκάσει η ψυχή, πάμε να ξανακούσουμε Μανώλη Καραντίνη απόψε στην Πριγκηπέσσα? Θυμάσαι το αδιαχώρητο που γινόταν την προηγούμενη φορά και τι υπέροχο πρόγραμμα είχε κάνει ε? Και το καλύτερο -ή απο τα καλύτερα μπουζούκια- και πολύ καλή φωνή και ωραίος άνθρωπος, απλός, χαμογελαστός. Αξίζει να τον δεις και μία και δέκα φορές...Α, και μην ξεχάσω. Έχουμε πολλές βόλτες προς Φωτομπιενάλε αυτή την εβδομάδα. Γκαλερί και άλλοι χώροι, γεμάτοι φωτογραφίες. Να ταξιδέψουμε και να συλλογιστούμε ορισμένα πράγματα μέσα απο τις εικόνες Ελλήνων και ξένων...

2 σχόλια:

  1. Ναι η αλήθεια είναι πως μας έχουν τρελάνει με όλα όσα ανακοινώνουν καθημερινά, και μας τρομοκρατούν με όσα θα ακολουθήσουν.
    Ίσως να υπάρχουν στιγμες που μας πέρνουν το χαμόγελο....αλλά ευτυχώς δεν κρατάει για πολύ! Την υγεία μας να έχουμε ξωτικό μας, και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
    Την καρδιά μας πάντως, όντως δεν μπορούν να μας την πάρουν με τίποτα.
    Ας εξαιρέσουμε λοιπόν τις αλλεργίες που ταλιαπωρούν κάποιους....σνιφ....και ας χαρούμε την άνοιξη, πριν κάνει το μπαμ ο πρώτος καύσωνας και αρχίσουν τα ουφ ουφ!!!!!
    Όλα καλά.....και θα πάνε καλύτερα....πρέπει να πάνε καλύτερα!!!!
    Μια καλημέρα λοιπόν, με πολλά πολλά πολλά χαμόγελα και όμορφες ηλιόλουστες σκέψεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @nancy
    Άρχισαν οι αλλεργίες ε? Τα μέτρα θα φταίνε...:)) Προκαλούν αλλεργία στα...νεύρα! Καλημερούδια μάπετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή