Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ADDICTED TO YOU...

Νά'τα πάλι τα παιδιά...Οι James επιστρέφουν...Οι φανατικοί το έχουν μάθει ήδη φαντάζομαι ότι 30 Απριλίου θα είναι Πάτρα και 1η Μάη Αθήνα!
Κρίμα που δεν έρχονται και πάλι Σαλόνικα, αλλά όποιος τους ακολουθεί πιστά δεν έχει πρόβλημα με τις αποστάσεις...Εγώ για να είμαι ειλικρινής στο παρα τσακ δεν τους έχω δει ζωντανά...Βλέπεις, κάποιος (...) δεν το είχε οργανώσει σωστά!...(ξέρει ποιός, ξέρει....)

Μια που μιλάμε για αφίξεις, σημείωσε και τούτα:
*18 Μάρτη στο Principal (τι άβολο μέρος...) ο Αλκίνοος για μία βραδιά...Χωρίς τραπεζάκια, κατάσταση αλα Θέατρο Δάσους, με μια μπύρα στο χέρι να τραγουδάς "κάποιος είπε πώς ο έρωτας για μια στιγμή κρατά, αύριο βράδυ θα'ναι αργά...". Πάμε, ε, ε?
*7 Απρίλη στο Κολοσσαίον κάνει πρεμιέρα το 'Σλουθ' με Μαρκουλάκη, Κιμούλη. Και σ'αυτό θέλω να πάμε, ναι??
*9 Απρίλη στο Odeon, ΜΗΤΡΟΣ και Πέγκυ Ζήνα (τώρα πώς να αρνηθείς Μήτρο, γίνεται??)

Είχα και άλλες προτάσεις και επιθυμίες αλλά ατυχήσαμε ... Μάρθα Φριντζήλα με Παναγιώτη Τσεβά πχ. Δυστυχώς δεν θα έρθουν Πριγκηπέσσα (φτου...). Οπως και Ζωή Παπαδοπούλου (να δεις, αυτή η μικρή θα πάει πολύ μπροστά) ακύρωσε εμφάνιση στη Βάρδια...Ας ελπίσουμε να βολέψει κάποια στιγμή...

Τι άλλο ξέχασα? Προς το παρόν αυτά...Περιμένω νέα σου...

Υ.Γ. Α...Μπες στο http://www.365filoi.gr/. Το Μουσείο Φωτογραφίας και οι εκδόσεις Καστανιώτη ένωσαν δυνάμεις και φτιάξανε ένα ημερολόγιο γεμάτο εικόνες... Εξαιρετικό μου φάνηκε. Τι λες?

2 σχόλια:

  1. Don't treat me like a God
    Treat me like a dog
    I'll come home to you
    To you
    I'm addicted to you

    Απ' τα ωραιότερα κομμάτια.......
    Κανόνισε το, αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Anonymos
    Μα δεν είναι απο τα ωραιότερα τους? Χαίρομαι που συμφωνείς. Μακάρι να μπορούσαμε να διακτινιστούμε σε όσα θέλαμε, αλλά ακόμη δεν έχει εφευρεθεί η τεχνική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή